Hulp nodig?

Voor al uw vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 035 53 99 800 of mailen via support@xmark.nl

XMARK helpt u beveiligen

XMARK biedt professionele totaaloplossingen op het gebied van (mobiele) veiligheid voor personen en objecten. Al onze producten zijn goedgekeurd volgens de richtlijnen van verzekeraars, in combinatie met de laatste GPS techniek voor plaatsbepaling. Wat mogen wij voor u beveiligen?

een menselijk oog van dichtbij

Persoonlijke beveiliging

In het dagelijks leven kunnen zich diverse situaties voordoen waarin u in nood bent of hulp nodig heeft voor als het mis gaat. Wij hebben een groot assortiment aan producten voor persoonlijke beveiliging, van een mobiele alarmknop tot een smartwatch met noodknop

Voertuig beveiliging

Nauwkeurige positiebepaling van uw voertuig, vaartuig of landbouwmachine? Met onze officieel goedgekeurde producten heeft u 24 uur per dag zicht op uw kostbare goederen.

binnenkant van een auto met kleurende lijnen buiten
een graafmachine van llynch

Materieel beveiliging

(Klein)materieel en gereedschap, aggregaten en alle andere dure apparatuur beveiligen en volgen? Onze trackers zijn geproduceerd volgens de laatste technologie.

Camera beveiliging

Bent u op zoek naar een camera voor binnen en/of buitengebruik? Onze beveiligingscamera’s van hoogwaardige kwaliteit zijn voor particulier en zakelijk gebruik, tegen een scherp tarief.

een close up van een bewakingscamera

Hulp nodig?

Krijg deskundig advies van ons team

Ja ik wil advies
  • Persoonlijk
  • Snel en laagdrempelig
  • Advies op maat
  • Geheel vrijblijvend