Onze Producten

XMARK is een dynamisch en innovatief bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke veiligheid, waarbij klanttevredenheid, discretie 
en persoonlijk contact hoog
 in het vaandel staan.

XMARK biedt professionele totaaloplossingen op het gebied van mobiele veiligheid voor personen en objecten in combinatie met de laatste GPS techniek voor plaatsbepaling. Bent u een alleenwerker? Heeft u kans om in aanraking met agressie te komen? Of heeft u kans op onwel worden? Onze klanten hebben ieder een persoonlijke reden waarom ze kiezen voor extra veiligheid.

Voor wie is XMARK geschikt?

XMARK levert aan veel bedrijven waar mensen alleen werk moeten verrichten. Hetzij in een fabricage omgeving, kantooromgeving, bij huisbezoek of buiten op straat. XMARK beveiligt landelijk slachtoffers van huiselijk geweld en stalking. Tevens levert XMARK aan nagenoeg alle politieregio’s en andere instanties die vallen onder het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Partners

Om deze veiligheid te waarborgen werkt XMARK nauw samen met officiële Particuliere Alarm Centrales, telecomproviders en met deskundige partners op het gebied van meldkamersoftware, training, risk management en opvolging.

ALTIJD ALLE INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER UW VOERTUIG.

Tevens levert XMARK oplossingen voor het beveiligen van voertuigen, werkmaterieel en alles wat kostbaar is. 

VEILIG ALLEEN WERKEN MET XMARK

XMARK B.V. biedt verschillende oplossingen op het gebied van persoonsalarmering. De kracht van mobiel alarmeren is dat u met één druk op de knop kunt aangeven dat u hulp nodig heeft en dat de hulpinstanties weten waar u bent. En dit alles zonder dat u een woord hoeft te spreken. Al onze apparaten werken op basis van GSM en GPS.

XMARK B.V. biedt u deze oplossing en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het gehele proces. Van het apparaat tot aan de instanties die de hulp moeten verlenen. Er is pas sprake van veiligheid wanneer alle schakels in het gehele proces 100% werken! Dat is de kracht van XMARK, die alle mogelijke schakels heeft onderzocht en goedgekeurd om deel te nemen in dit proces.

Onze Producten

XMARK heeft al meer dan 15
jaar ervaring op het gebied
van GSM/GPS oplossingen.
En wij zijn ook trots om
samen te werken met onze partners.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je vragen over onze diensten of producten en kom je er niet uit?
Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen.