Hulp nodig?

Voor al uw vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 035 53 99 800 of mailen via support@xmark.nl

XMARK heeft mij geholpen aan een paniekknop voor mijn moeder

Mijn moeder is licht dementerende en was altijd liefhebber van een wandeling. Mijn vader was altijd erg ongerust waar ze was. Ook verdwaalde ze regelmatig en gaf dat best wel wat problemen.
Nu mijn moeder een kastje draagt van XMARK kan mijn vader haar volgen en in geval van nood kan ze op de knop drukken en krijgt ze direct mijn vader aan de lijn. Op die manier wordt ze altijd terug gevonden en kan mijn vader haar ook helpen op aafstnd.
Een geruststellende gedachte.

Hulp nodig?

Krijg deskundig advies van ons team

Ja ik wil advies
  • Persoonlijk
  • Snel en laagdrempelig
  • Advies op maat
  • Geheel vrijblijvend